WELKOM BIJ DE 1,2,3HOEKSKIT Samenwerken in de zorg verdient en krijgt steeds meer aandacht. De samenwerking tussen familie/naasten, bewoner en zorgprofessional is een voorwaarde van ‘goede zorg’. Maar wat is goede zorg en hoe werk je dan samen? Waar begin je? 

Driehoekskunde is ontwikkeld door Chiel Egberts (www.drienamiek.nl) en geeft richting aan wat er zou moeten gebeuren om de driehoek (familie/naasten, cliënt en professionals) in balans te krijgen, waarbij er verbinding is met elkaar en een passende positie. De 1,2,3hoekskit is het hulpmiddel om daarmee aan de slag te gaan!  

ZIE! De 1,2,3hoekskit zit boordevol werkvormen, gesprekskaarten, casuïstiek, houten poppen voor opstellingen, eenvoudige uitleg met strips en heel veel platen. Kortom: praktisch, concreet en visueel materiaal dat uitnodigt om aan de slag te gaan! De 1,2,3hoekskit sluit aan bij de ouderenzorg, de psychiatrie, de gehandicaptenzorg, pleegzorg en onderwijs. Voor de ouderenzorg hebben we een aparte versie ontwikkeld. Ga hiervoor naar: "1,2,3hoekskit ouderenzorg" in het menu. 

Kijk bij 'Inhoud 1,2,3hoekskit' om meer te lezen over de vele mogelijkheden van de 1,2,3hoekskit. Alles over de aanschaf van de 1,2,3hoekskit staat bij ‘bestelformulier’.  

Wilt u meteen aan de slag met de 1,2,3hoekskit? Dat kan, ga dan naar het kopje "aan de slag dag" in het menu. 

Nieuws


Terug naar overzicht

20-05-2024

Datum Aan de slag dag

Er is een nieuwe datum geprikt:
De Aan de slag dag is op donderdag 19 september 2024. Tussen tien uur en kwart over drie duiken we vol in alle materialen van de 123hoekskit. Op allerlei manieren gaan we aan de slag met "samenwerken met naasten". Denk aan opdrachten, spellen, werkbladen, casuïstiek etc. Na deze dag kun je direct alles meenemen naar de werkvloer.
Kijk voor meer informatie en om je aan te melden bij het tabblad: Activiteiten.

Wij kijken er naar uit om met jullie aan de slag te gaan!Terug naar overzicht


 

Meer weten? Klik hier


Meer weten? Klik hier