1,2,3hoekskit

Inspiratie, verdieping en werkvormen voor Driehoekskunde

 

   


Nieuwsgierig geworden, wilt u de materialen uit de 1,2,3HOEKSKIT bestellen, een inspiratiesessie bijwonen of laten verzorgen of wenst u meer informatie?

Mail naar: 123hoekskit@gmail.com

Wij bellen of mailen u graag terug.

 

Materialen bestellen

U bestelt de totale 1,2,3hoekskit, inclusief alle onderdelen, voor 120 euro (excl. btw). Alle materialen van de 1,23hoekskit zitten bij elkaar in een speciale 1,2,3hoekstas. Zodra het geld is overgemaakt komt de 1,2,3hoekskit naar u toe*. U kunt direct aan de slag! Laat u aan ons weten hoe u het werken met de 1,2,3hoekskit ervaart?

Ook is het mogelijk om losse onderdelen uit de 1,2,3hoekskit te bestellen. Bijvoorbeeld omdat u bepaald materiaal veelvuldig gebruikt en er graag meer op 1 locatie wenst te hebben. Of u wenst iemand een onderdeel cadeau te geven ter inspiratie. De speciale 1,2,3hoekstas wordt enkel geleverd indien u de complete 1,2,3hoekskit bestelt. De prijzen voor de losse onderdelen zijn als volgt:

 

* De verzendkosten zullen, indien aanwezig, bij u in rekening worden gebracht.     

Onderdeel

Prijs (exclusief BTW)

De Houten Driehoek set

 45

Het Werkboek

 40

Het 1,2,3hoeksspel &

de Casuskaarten

 

 40


 

Compleet

 

De 1,2,3hoekskit compleet (geleverd in speciale 1,2,3hoekstas)

 120

 

Inspiratie sessie -> Aan de slag!! dag

Aan de slag, samen met andere (potentiële) 1,2,3hoekskitgebruikers. Een dag vol verdieping en inspiratie rondom het thema driehoekskunde, hoe kom je tot een goede samenwerking in de driehoek ouder- cliënt- professionals.  

Je krijgt antwoord op vragen als:
- 
Hoe gebruik je het materiaal?
-  Hoe gebruik je de 1,2,3hoekskit in samenwerking met ouders, cliënt en  
professionals?
-  
Welke werkvormen zijn er allemaal? Wat kan ik inzetten bij mijn 'eigen casuïstiek'?
-  
Waar ligt je uitdaging? Hoe houd ik driehoekskunde in de teams onder de aandacht? 
 -  Welke tips en trucs zijn er nog meer?  

Inspireren, Motiveren, Delen, Beleven, Praktijkvoorbeelden. Haal het maximale uit je 1,2,3hoekskit! De eerstvolgende Aan de slag! dag is gepland op woensdag 18 maart 2020 (locatie in het oosten van Nederland). Een complete dag, inclusief lunch, volg je voor 175 euro (excl. btw). Het maximaal aantal deelnemers is 12 personen. De 'Aan de slag!!" dag kan ook incompany worden verzorgd, bij u op locatie. Meer weten of een aanmelding doen, dat kan via 123hoekskit@gmail.com. We zien je graag tegemoet!

 

 

 


Hieronder volgt nog een schrijven van de makers: 

Diana Sprong 

De driehoekskunde en ik. Een relatie vol passie en bevlogenheid. Het is een verrijking in mijn werk als orthopedagoog en onmisbaar in mijn werk als driehoeksbegeleider. Een middel om andere mensen woorden & beeld te geven bij mijn ‘denken over’ samenwerking en ‘wijze van doen’. 

Een bijeenkomst met Chiel Egberts creëerde zoveel inspiratie dat een zaadje werd gepland. Een mail volgde met: “Hetgeen je vertelt zit vol met mooie anekdotes, one-liners, nadenkertjes... Het is kant en klaar materiaal voor praktische werkvormen, mijns inziens”. En zie hier het resultaat met mijn ‘toolkit’-partners Mariska en Sandra; het zaadje is een prachtige bloem geworden.  

En de driehoek, die is echt overal om ons heen. Ik blijf geïnspireerd, enthousiast en nu ben ik bovenal trots op de 1,2,3hoekskit. Heerlijk om deze (eindelijk) met jullie te kunnen delen. Pluk de bloem! Enne …… wie weet waar al het enthousiasme en inspiratie weer toe leidt. Een bloementuin?

Mariska Schutte 

Vanaf mijn eerste kennismaking in de gehandicaptenzorg, nu 18 jaar geleden tot en met de dag van vandaag, word ik dagelijks geïnspireerd door ouders, cliënten en begeleiders. Driehoekskunde geeft woorden aan waar ik voor de volle 100% in geloof en wat ik uit wil dragen: wij worden betrokken bij ouders in de zorg van hun kind en dat maakt mij bescheiden. Ik vind het een voorrecht om als professional in verbinding met ouders te werken aan een goed leven voor hun kind. Ik leer dagelijks van hen, van hun kind en van de begeleiders die ik in het werk tegenkom. Driehoekskunde “zien en horen” heeft mijn geloof versterkt. Driehoekskunde “doen” heeft mijn geloof verstevigd en deze kit is voor mij de laatste stap die ik mijzelf en alle begeleiders / betrokkenen gun: driehoekskunde moet je zien, veel doen en dan wordt het een onderdeel van je “zijn”. Laat je inspireren door onze werkvormen en inspireer ons met jullie ervaringen!

Sandra Hopkins

Hij ligt er echt, de 1,2,3hoekskit! Het samenstellen van deze toolkit, met drie professionals die elkaar niet allemaal kennen, vond ik zowel een uitdaging als een feestje. Een feestje om nieuwe werkvormen en praktijkervaringen aan elkaar te koppelen. Om met elkaar te brainstormen, te overleggen en te verbeteren. Een uitdaging omdat ook hier sprake is van een driehoek van allemaal verschillende mensen met verschillende achtergronden en ideeën, wensen soms ook. Door met elkaar in gesprek te blijven en elkaar steeds opnieuw vragen te stellen bleven wij in verbinding. Met dit praktische product als resultaat. Ik popel ermee aan de slag te gaan in mijn praktijk als Driehoeksconsulent, trainer en inspirator. Voor mijn werk reis ik het land door en vanaf nu gaat de 1,2,3hoekskit mee!